judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: 1r dia a l’stage de Can Caralleu

dimarts, 29 de desembre del 2009

1r dia a l’stage de Can Caralleu




Com ja us vam anunciar, avui s’iniciava el II stage de nadal de Can Caralleu.
Entre els assistents hi trobem : Hector García (Yawara), Isaac Fernández (Yawara), Víctor Talarn (Llúria), Mònica Español (Llúria), Jordi Xancó (Llúria), Jordi Duran (AESA), Ferran Vives (Can Caralleu), Max Boladeras (Can Caralleu), Adrià Olivares (Can Caralleu) i Jordi Serra (Can Caralleu). I destaquem absències importants com: Oriol Piqué, Andrea Méndez, Neus Blanco, Alvaro Franco, Pau Ferrer… que per diferents motius i a última hora no han pogut ser presents a l’edició d’enguany, però ben segur que l’any que ve seran fixes a la llista d’inscrits d’aquest stage.
L’stage que durarà quatre dies i finalitzarà amb una tancada ha començat amb una presentació general: companys, instal·lació, etc. I una suau sessió de físic, seguida de dues hores de judo. Després d’un bon dinar al restaurant de Can Caralleu, una estoneta de relax i, després de fer activitats de muntanya, el dia ha acabat amb un partit de volei a la piscina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com