judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: 2a part d'stage de Can Caralleu

dilluns, 4 de gener del 2010

2a part d'stage de Can Caralleu



Fem nit a Can Caralleu




L’stage de nadal ja està acabant i per finalitzar-lo ens quedem una nit a dormir sobre el tatami de Can Caralleu per aprofitar una mica més, si cal, el temps.




Ahir els nostres judokes van fer físic al tartà i circuits per la muntanya, seguit d’un partit de futbol i un entrenament bàsicament de ne-waza. Després de reposar forces al restaurant de Can Caralleu i un extens descans de pràcticament una hora i mitja, on vam conèixer secrets de molts dels nostres esportistes, vam fer un entrenament de judo on els randoris van ser la nota dominant. I, abans de marxar, vem fer un divertit partit de volei dins la piscina.




Avui, en canvi, el circuit de físic l’hem fet al pavelló. Aprofitant això, hem fet un partit de bàsquet. Una sessió de físic a la piscina ens ha fet venir prou gana com per haver de parar per dinar. Després d’una sessió de vídeo i un entrenament, hem fet una classe de judo a nens del casal de Can Caralleu, i creiem que tots han quedat molt contents. A més, avui em fet piscina i esport abans de sopar. Després de sopar, pijama i a fer petar la xerradeta fins les 23:00h, o aquesta és la versió oficial. I a dormir sobre els còmodes tatamis de Can Caralleu.


L’endemà ens hem aixecats amb dificultats (uns més que altres, eh Adrià !) i hem fet judo després d’un bon esmorzar. La piscina i el relax sobre el tatami han estat el que a completat la resta d’hores que encara ens quedaven d’stage.


Així que fins l’any que ve a l’entrenament del dia 4!


Molt bon any nou (o deu, com el Jordi Duran ha repetit moltes vegades durant l’stage!) a tots els judokes i les seves families.


1 comentari:

  1. Olaa Ferran sóc la Mónica del colee!! L' estage va ser molt divertit

    ResponElimina

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com