judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: El CAR acull la Jornada d'Entrenaments d'octubre

dissabte, 6 d’octubre del 2012

El CAR acull la Jornada d'Entrenaments d'octubre

El Centre d'Alt Rendiment ha acollit avui la segona jornada d'entrenaments d'aquesta temporada. A les 9h estaven convocats els judokes de la categoria Júnior i Sènior. Les categories restants estaven convocades a les 9:25h per passar tot el dia fins a les 17:45 h.
Els judokes més grans, júniors i sèniors han fet un entrenament al tatami d'una hora i 45 minuts. Mentre aquests feien l'entrenament, els judokes infantils i cadets eren a la Xerrada de Nutrició, a càrrec de la seleccionadora femenina infantil i especialista en temes de nutrició Anna Rivadulla.
En aquesta xerrada s'ha parlat dels efectes d'una mala nutrició i dels hàbits que hem de seguir per tenir un bon rendiment en les competicions i entrenaments. Tot seguit els judokes cadets han anat a fer un entrenament al tatami i els més petits han fet una sessió de físic que ha constat de series d'sprints; abdominals, càrregues,...
foto: Oriol Piqué
Després els judokes infantils han fet l'entrenament al tatami i els cadets els circuits físics. Tot seguit, a les 13:45h tan judokes com seleccionadors han anat a dinar al menjador del CAR.
Els esportistes han reprès l'activitat a les 15:30h els s-15 amb un entrenament al tatami i a continuació activitats lúdiques i els sub-18 circuits físics i per acabar el dia, entrenament al tatami.

Tots els judokes que han participat a les activitats de matí i tarda han obtingut dos punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com