judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Molt de nivell al Campionat de Catalunya de Veterans i Línia de Pas de Grau

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Molt de nivell al Campionat de Catalunya de Veterans i Línia de Pas de Grau


El Pavelló de les Llars Mundet va acollir el passat dissabte 27 d’octubre la Línia de Pas de Grau de 1r a 4t DAN juntament amb el Campionat de Catalunya de Veterans.

La Línia de Pas de Grau és una competició per sumar punts per poder aconseguir el Cinturó Negre per via competitiva. Els judokes estaven agrupats en lligues de fins a 6 competidors per aproximació de pes. 
En aquesta competició hi van participar diversos judokes del Centre de Tecnificació BCN Nord i de l'Escola de Tecnificació d'A.E Sant Andreu:



  • Oriol Piqué : després d'estar 2 anys lesionats i d'haver-se d'operar el judoka de les Escolàpies Llúria va tornar al tatami per la porta triomfal, guanyant els 5 combats per ippon i aconseguin 50 punts de 35 necessaris.
  • Max Boladeras: el judoka de Can Caralleu va guanyar dos combats i en va perdre dos.
  • Oscar Forcada: no va aconseguir els punts necessaris per passar a 1r DAN, el judoka entrenat per Marc Esbrí va guanyar 3 combats i en va perdre 2.
  • Adrià Olivares: el judoka de Can Caralleu va guanyar 2 dels seus 4 combats.
  • Ignacio Álvarez (AESA) : va guanyar 3 combats dels 5 que va fer, va aconseguir 25 punts dels 35 necessaris.
  • Eric Sevane: s'estrenava en una competició i el judoka del SAFA no va poder sumar cap punt perdent els seus 4 combats.
  • Ivan Castells: s'estrenava en una competició també i va poder sumar 10 punts ja que va guanyar un combat i en va perdre 2.



El Campionat de Catalunya de Veterans és una competició per a judokes de més de 30 anys, en aquesta cita es va demostrar que no hi ha edat per al judo i que  la il·lusió i les forces per seguir endavant mai es poden perdre. Els judokes veterans són un exemple de superació i admiració que van donar una lliçó, tot i que els anys passen, les ganes de competir i gaudir d’aquest esport no passen mai; cal destacar el cas del judoka del Judo Louis, Roberto Rosarno que amb 70 anys va participar en  aquest esdeveniment i que el dia 8 de novembre participarà al Campionat del Món que es celebra a Miami.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com