judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Molt de nivell al 1r Rànquing Català en Edat Escolar d’enguany

diumenge, 18 de novembre del 2012

Molt de nivell al 1r Rànquing Català en Edat Escolar d’enguany


El dissabte dia 11 de novembre el Centre Esportiu Tèxtil Besòs a Sentmenat va acollir el 1r RÀNQUING en categoria sub-15 i sub-18 d’enguany. Un total  de 410 judokes - 180 d’infantils i 230 de cadets- van participar en aquesta primera prova puntuable per a l’elaboració de la selecció catalana que participarà al Campionat d’Espanya en Edat Escolar.

Al matí, a les 10 h, va començar la competició en categoria infantil (judokes nascuts els anys 1999 i 2000) que es va allargar fins vora les 13 h, que és quan es va fer l’entrega de premis. El seleccionador masculí, Carles Figueres, feia una valoració molt positiva de la primera competició puntuable de la temporada : “Hi ha hagut una participació boníssima, els competidors que vénen de categories inferiors pugen amb molta força i motivació per aconseguir els seus reptes. Això farà que cada vegada pugi més el nivell dels campionats i la plaça per anar als Campionats d’Espanya estarà molt disputada en la majoria de categories.” – deia.

A la tarda, es va celebrar la competició en categoria cadet (judokes nascuts els anys 1996, 1997 i 1998) que es va iniciar a les 15:30 h i es va allargar fins a les 20 h.  El seleccionador masculí sub-18, Marc Esbrí, va voler destacar la gran participació de gent i la quantitat de nivell de tots els participants i va afegir que aquest any hi haurà gent molt bona que es quedarà sense plaça per al Campionat d’Espanya degut a la gran competència que hi ha en certs pesos.

L’entrega de premis d’ambdues categories va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra, i la de l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé.
El moment més emotiu de la competició va ser quan es va fer un minut de silenci en record del judoka Francisco Javier Azañón, monitor,  instructor i àrbitre de judo que va morir el passat 13 de juliol a causa d’una parada cardiorespiratòria. Tot seguit, el senyor Fermín Parra va fer entrega d’un reconeixement a la família del desaparegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com