judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Open de Vise by Eric Peña

divendres, 4 de febrer del 2011

Open de Vise by Eric Peña

L’expedició del Centre de Tecnificació que va competir a Visé (Bélgica), va estar formada per Eric Peña
(-66) i Tomás Morales (-73).
Tomás va sortir divendres de Catalunya  i va competir dissabte, junt amb els pesos de -60, -90, i +100.
Eric Peña va sortir dissabte i va competir diumenge amb els pesos de -81 i -100.


Tomás Morales va guanyar el seu primer combat contra el francès Thibault Dracius d’ippon quan quedaven 30 segons per a finalitzar el combat i anaven empatats.

El segon combat va perdre contra el local Kevin Haine d’Ippon a falta d’un minut i anant guanyant per waza-ri, en un gran error tàctic.

Dissabte va ser el torn de l’Eric, el primer combat va fer amb un francés, el combat va estar bastant igualat però a mesura que passavant els minuts Eric s’anava creixent i a falta de dos minuts li va fer un ippon de harai-goshi.
El segon combat el va fer contra el canadenc que esta fent el circuit senior, al combat va arribar fins a la tècnica d’or on el canadenc va tirar l’Eric d’un ippon-seonage de genolls i va marcar un wazari.

Traiem bones sensacions d’aquesta competició, encara que nomes van fer dos combats cadascun, però van estar a l'altura de gent d’alt nivell i competin d’igual a igual, fin al final. També destacar gent famosa dintre del món del judo, com el judoca Fallon, de la Corse i d’altres i aqui va finalitzar l’expedició del Centre de Tecnificació a Bèlgica.

Ha informat per judoyuko.com , Eric Peña.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com