judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Puntuacions de maig

dimecres, 1 de juny del 2011

Puntuacions de maig



foto: http://www.admaristas-judo.com
Ja arribem a la 2a edició d'aquestes puntuacions, aquest cop  amb les puntuacions del mes de maig, un mes que vam començar amb el Campionat d'Espanya sub-15 i sub-17, vam continuar amb el Torneig Internacional d'Andorra, seguit de l'Open Britànic, el Campionat d'Espanya sub-23, l'Aniversari de JUDOYUKO, la Lliga Catalana i ara recentment el Torneig LA SALLE HORTA benjamí i aleví; un mes de maig carregat de cites, on a l'equip de JUDOYUKO.com ens ha costat molt atorgar aquests reconeixements.

Aquí us deixem les puntuacions:
IPPON: Campionat d'Espanya sub15 i sub17; molt bona organització, en directe per televisió online i molt bona collita de medalles. IPPON per als organitzadors, per a la selecció catalana on hi destacaven judokes com Neus Blanco 3a, Marta Anton 1a (Bushido), Harutyun Kepydian 3r (Louis), Jordi Xancó 2n i Laura Puig 3a (Llúria). IPPON MERESCUDÍSSIM!! a seguir treballant :-)


WAZARI: Bons resultats per Catalunya al Campionat d'Espanya sub23 i bons resultats pel CTBN, Meri Brutau 2a, Laia Talarn 1a (se n'anirà a la World Cup de Madrid) , Eric Peña 3r, Ruben Garcia 5è....Resultats molt satisfactoris pel Centre i per això li atorguem aquest WAZARI molt merescut!!

YUKO: Als organitzadors de la X Trobada de Judo HORTA-GUINARDÓ 2011 un altre any una competició divertida, molt ben organitzada adreçada als judokes alevins i benjamins, medalla per tothom independentment del seu resultat i a més adreçada a unes categories que no acostumen a competir gaire i de tant en tant ens agrada competir i conèixer noves persones amb les quals tenim una cosa en comú, el judo, aquest esport tan gran creat per JIGORO KANO. YUKO CLARÍSSIM, MOLTES GRÀCIES PER ORGANITZAR UN COP MÉS AQUESTA TROBADA. En aquesta competició també es va organitzar un entrenament adreçat als judokes de la categoria mini.

SHIDO: Lliga catalana de kyus i 1a jornada Lliga Oberta: poca participació de clubs malgrat ser una de les millors competicions de l'any ja que es combinen tots els valors del judo amb el treball en equip, el terball col·lectiu. També una de les competicions on el públic anima més amb la il·lusió de poder guanyar la nova edició d'aquesta competició. SHIDO merescut, esperem que no passi el mateix el 12 de juny amb la Lliga Femenina a Lloret de Mar.

HANSOKU-MAKE:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com