judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Canyelles 2011- dia 6

divendres, 1 de juliol del 2011

Canyelles 2011- dia 6

6è dia a les Estades de Canyelles 2011 i malauradament també últim dia a les Estades de Canyelles, ja que demà tots els judokes abandonaran la casa de colònies entre les 10h i les 15h.

Avui el dia ha començat amb una sessió de físic pels mitjants i pels grans. Després de la sessió de físic tothom ha anat a esmorzar i seguidament a fer les respectives activitats, entre elles una competició de judo per equips pels grans i després una pels mitjants.
A la tarda ha arribat una sorpresa, la FESTA DE L’ESPUMA, una activitat conjunta amb tots els grups de la casa de colònies, una activitat molt divertida. Després de tot això, i de dutxar-se per treure’s l’espuma, els mitjants i els petits han anat a la piscina i després a fer olimpiades i els grans han anat a desmuntar el tatami i després a la piscina.
Després a sopar, però no tots a la casa de colònies, els grans se n’han anat a un restaurant mentre que els petits i els mitjants s’han quedat a la casa de colònies.
Doncs sembla que això ja s’ha acabat, una pena, no? Un altre any agrair a Paco Franco i a tot el seu equip de monitors per haver fet de la última setmana de juny una setmana divertida i molt ben aprofitada. Moltes gràcies Paco i monitors (Mihoko, Inés, Víctor, Marc, José,…)

Ferran Piqué (www.judoyuko.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com