judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Puntuacions Juliol--Agost

dimarts, 6 de setembre del 2011

Puntuacions Juliol--Agost

Comença una nova temporada però abans de començar aquesta nova temporada cal fer un balanç d'aquests dos mesos de vacances escolars, on alguns judokes no han fet gaires vacances, ja que han participat en diverses activitats com ara l'stage de Castelldefels, l'stage del Club judo Miriam Blasco, entre d'altres. Per aixo us presentem les puntuacions d'aquests dos mesos.



IPPON Al mundial de París,a tots els judokes que hi han anat i que ho han donat tot per una bona classificació, però alguns no han obtingut el resultat que s'esperaven es el cas de Sugoi Uriarte, Oiana Blanco o Laura Gómez entre d'altres que ho van donar tot, però que malauradament no van aconseguir una bona classificación.
 Sugoi Uriarte destacava en les seves declaracions després de la competició: "En judo en un segundo se va todo al traste". Balanç d'un mundial on la selecció espanyola només ha pogut aconseguir un bronze i dues meritoses setenes places que podrien haver acabat amb medalla si no hagués sigut per les desafortunades lesions.

 WAZARI A les concentració internacional de Castelldefels i a la concentració del Club Judo Miriam Blasco, dos stage multitudinàris molt ben organitzats i molt ben aprofitats per parts dels judokes catalans.

  YUKO A l'expedició formada per Daniel Pions a -60kg , a -66kg Gar Uriarte, a -81kg Javier Madera i a -100kg Santyago Díaz i l'expedició femenina formada per Rosa García a -52, Isabel Puche a -63, a -70 Mar Paredes i a -78 Marta Tort que va viatjar a la Universiada de Shenzen i que ho van donar tot però que malauradament no van aconseguir cap medalla, una llàstima ja que ho van fer molt bé. Tanmateix aprofitar per destacar a la judoka Maria Gómez que estava convocada però que una lesió a l'stage de Castelldefels li va impedir participar en aquesta cita internacional.

 SHIDO
HANSOKU-MAKE: A la Federació Espanyola de Judo i DA per desprofitar un altre any la doble inscripció al mundial, 13 judokes espanyols han viatjat a la capital francesa de 28 judokes possible que haurien pogut viatjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com