judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Bones sensacions per als judokes del CTBN al torneig Ville de Marseille by L.Talarn

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Bones sensacions per als judokes del CTBN al torneig Ville de Marseille by L.Talarn


El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, una delegació de nou judokes del centre es van desplaçar a la ciutat francesa de Marsella a prendre part del torneig Label A Ville de Marseille.




Gisela Ciuraneta guanya el primer combat davant Cyrelle Mendez, perd amb Sara Chiari i a la repesca torna a caure amb la que finalment seria bronze, la suïssa Evelyn Tschopp.

Mihoko Rovira té el primer encreuament amb la judoka Lucie Perrot, internacional en categories inferiors amb la selecció francesa. Tot i plantar-li cara, no aconsegueix vèncer-la. A la repesca torna a caure amb Pauline Camus, qui aconseguiria més tard el tercer lloc.

Laia Talarn guanya a la francesa Malika Michel i a la italiana Miranda Giambelli i cau a semifinals amb la suïssa Stephanie Egger. Al bronze s'imposa davant Amelie Ficarra.

Pel que fa als nois, Eric Peña cau a primera ronda d'una manera molt injusta davant el judoka de l'OJ Nice, Lucas Otmane. No repesca.

A Ruben Garcia li passa una cosa semblant ja que tots dos cauen a tècnica d'or; en aquest cas amb Yoann Benjamin.

Tomas Morales, a -81 cau davant Joseph Terhec i no repesca.

A -90 tenim dos competidors. Marc Xancó i Pablo Lorenzo. El Marc, per la seva banda comença la competició perdent amb l'aragonès Kevin Manero, venç al català Miras i cau al passe al bronze amb el francès Mohamed Ghendir. El Pablo venç a Legarnisson i Habot , cau a semis amb Capirossi i perd el bronze amb Ghendir.

Victor Ferreres comença perdent amb Alain Crombet, guanya a Thomas Goubet i perd el bronze amb Marc Degibon. 5a posició final.

Per equips va ser una altra història.  Els nois guanyen dos encontres i perden semifinals amb OJ Nice lluitant en tot moment. Bronze final.
Les noies, tot i faltar-los dues persones, donen la cara i aconsegueixen també un bronze.

Així doncs, marxem de marsella amb una gran quantitat de minuts de competició de qualitat a la motxilla, que de ben segur ens ajudaran en aquesta temporada que comença. Felicitats a tots i a seguir en la lluita!=


Laia Talarn ha informat per www.judoyuko.com desde Marsella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com