judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Puntuacions d'octubre

divendres, 4 de novembre del 2011

Puntuacions d'octubre

S'ha acabat el mes d'octubre i com fem sempre desde www.JUDOYUKO.com analitzem aquest mes. Durant aquest mes hem conegut que Laia Talarn viatjarà al Campionat d'Europa sub23 amb la selecció espanyola, l'Escola de Tecnificació d'A.E Sant Andreu ha inaugurat una nova temporada enguany per tercer any consecutiu, el Torneig Ville de Marseille i la Copa Govern d'Andorra, dues competicions que han comtat amb una amplia participació tan pel Centre de Tecnificació de BCN Nord com per la Selecció Catalana, també durant aquest mes alguns clubs de judo com per exemple el Judo Bushido i el Judo Llúria han estat homenatjats pel diari esportiu MUNDO DEPORTIVO.
IPPON: Per a Laia Talarn, l'única judoka catalana classificada pel Campionat d'Europa sub23 que se celebrarà a Rússia del dia 17 de novembre al dia 21. Un altre ippon aquest mes també per a tots aquells clubs que un altre any han estat guardonats pel diari Mundo Deportivo, com per exemple el Judo Llúria que és el 6è anys consecutiu que aconsegueix aquest trofeu.

WAZARI: A l'Escola de Tecnificació d'A.E Sant Andreu que un altre any inaugura una altra temporada amb més reptes que mai i més participació que mai. Aquest any serà el 3r any de l'Escola de Tecnificació.

YUKO: A la Copa Govern d'Andorra i al torneig Ville de Marseille, dos competicions que serveixen per escalfar motors per aquest mes de novembre apassionant que ens espera.

SHIDO: A la Federació espanyola que ha comunicat que no pagarà el viatge per a la gira asiàtica als judokes internacionals que estiguin en posicions més baixes que la 14a en el cas de les femines i a la posició 22a en el cas dels nois. 

HANSOKU-MAKE: A l'administrador de www.JUDOYUKO.com que aquest mes d'octubre ha abandonat una mica als lectors de JUDOYUKO.com, una situació que esperem que no es torni a produir. Desde JUDOYUKO.com demanar perdó per aquesta desactualització i esperem que aquest mes de novembre que promet ser emocionant ja que hi haurà grans cites que desde la web puguem estar a l'alçada i us puguem informar de tot el que passa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com