judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Puntuacions de Novembre

diumenge, 11 de desembre del 2011

Puntuacions de Novembre

S’ha acabat el mes de novembre i com cada mes toca fer balanç del mes. Ha estat un mes en el que ha començat la temporada catalana amb els rànkings; primer el sub20, després el sub17 i per acabar el sub15. En aquest mes també s’ha disputat el ja tradicional torneig Ciutat l’Hospitalet de Llobregat, que enguany ha acollit judokes de diverses regions del món, entre d’elles l’andorrana, la dominicana o la murciana. També s’ha de destacar la participació de Laia Talarn al seu segon Campionat d’Europa, aquesta vegada en la categoria sub23. I també per acabar també ha tingut lloc a les instal•lacions de Can Caralleu el torneig de judo organitzat per Marc Esbrí.



IPPON: A tots els judokes que han participat als rànkings, un altre any la temporada comença i com sempre alguns judokes s'estrenen en competició oficials i d'altres ja més veterans, però tots molt motivats i molts concentrats en el seu combat. Alguns han guanyat, altres no han guanyat, en l'esport a vegades es guanya a vegades es perd.

WAZARI: Al torneig Ciutat l'Hospitalet de Llobregat un altre any un torneig digne d'admirar degut a la gran participació de judokes. Competicions com aquestes són difícils de trobar avui en dia. WAZARI merescudíssim per l'organització d'aquest torneig.

Wazari també per Laia Talarn, la judoka catalana va participar el 20 de novembre al Campionat d'Europa sub23 amb la selecció espanyola. Laia Talarn va tenir mala sort en el sorteig ja que li va tocar amb la judoka hongaresa Abigel Joo que feia relativament poc temps s'havia emportat l'or al Grand Prix d'Abu Dhabi i una 7a plaça al Campionat del món absolut. La judoka catalana es va veure sorpresa per un uchi mata que va acabar amb la màxima puntuació.

YUKO: Com cada any per aquestes dates s'ha celebrat al poliesportiu Can Caralleu un torneig de judo benjamí i aleví, un torneig lúdic però que també ha tingut el seu punt competitiu ja que aquests judokes d'aquí poc temps estaran sobre un tatami oficial lluitant.

SHIDO: A tots aquells judokes que afronten les competicions sense motivació, moltes vegades per obligació.

HANSOKU-MAKE:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com