judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: PUNTUACIONS DE MARÇ!

divendres, 13 d’abril del 2012

PUNTUACIONS DE MARÇ!

Arriba un mes decisiu, l'abril. Aquests mes estarà ple d'emocions amb el Campionat d'Espanya sub-20, els Campionats de Catalunya sub-15 i sub-17 que es celebraran el dia 28 a Malgrat de Mar. Durant aquest mes també es disputaran els Campionats d'Europa sènior, que són l'últim esdeveniment classificatori pels Jocs Olímpics de Londres'2012 a on els judokes espanyols intentaran superar els resultats de la passada edició i poder-se classificar per la cita de més prestigi del judo Universal, els JJOO 2012. Abans de que comenci aquest apassionant mes cal fer una valoració del mes anterior: les puntuacions de març són:

IPPON: la selecció catalana que va participar els dies 3 i 4 de març al Campionat d'Espanya Absolut torna amb 7 medalles, bona actuació per part del judokes catalans a la cita més important del judo espanyol.

-100 kg Marc Fortuny 3r
+78 kg Alicia Alonso 2a
+78 kg Noelia González 3a
-78 kg Laia Talarn 2a
-52 kg Sara Pellegrinelli 3a
-57 kg Celine Tsunoda 3a
-63 kg Marta Pujol 2a

WAZARI: Bona actuació dels judokes cadets i infantils a la Copa Catalunya equivalent al 2n rànking, el 28 d'abril s'acabarà de decidir l'equip que participarà al Campionat d'Espanya a Càceres.

YUKO: La Fase Sector sub-20 celebrada a Alacant ens deixa amb un total de 16 judokes classificats pel Campionat d'Espanya sub-20. Cal destacar l'actuació de la judoka del Judo Pineda de Mar Marta Also a -48 kg, que tot i sent cadet de 2n any va aconseguir pujar al més alt del podi. Molta sort a tots els judokes pel Campionat d'Espanya!

SHIDO: ...


HANSOKU-MAKE: ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com