judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: PUNTUACIONS D'ABRIL!

diumenge, 6 de maig del 2012

PUNTUACIONS D'ABRIL!

Deixem enrere un mes molt intens, especialment pel judo internacional ja que s'ha acabat la classificació olímpica, el Campionat d'Europa de Chelsyabink va ser la darrera prova puntuable de cara als Jocs Olímpics. 6 seran els judokes espanyols que saltaran al tatami olímpic de Londres. No obstant també ha estat un mes molt intens pel judo català ja que s'ha disputat el Campionat de Catalunya sub-15 i sub-17 a Malgrat de Mar.



IPPON: Catalunya aconsegueix 7 medalles a l'Open d'Espanya sub-23 disputat a Galícia el passat 21 d'abril. 3 d'aquestes medalles són del Centre de Tecnificació BCN Nord. Aquesta competició era equivalent al Campionat d'Espanya sub-23 que aquest any s'ha suspès per falta de pressupost. Felicitats a tots els medallistes i a seguir entrenan!

RESULTATS OFICIALS OPEN D'ESPANYA SUB-23

WAZARI: A tots els judokes catalans que s'han classificat pel Campionat d'Espanya sub-15 i sub-17, ha estat  una classificació difícil veient el bon nivell dels judokes catalans. WAZARI pels judokes i els clubs que han aconseguit classificar a judokes però això en part també és mèrit dels seus companys, perquè els seus companys són els que cada entrenament cauen per ells. Moltes felicitats a tots els que han aconseguit el passaport pel Campionat d'Espanya però també felicitar a tots aquells que han lluitat per aconseguir-ho i animar a que segueixin lluitan per arribar als seus reptes.

YUKO:  La selecció catalana sub-20 torna del Campionat d'Espanya JÚNIOR amb vuit medalles,un d'or, dues d'argent i cinc de bronze. La classificació a la Fase Sector Est va ser molt dura, i Catalunya només va aconseguir classificar a 11 judokes per a la Fase Final. Felicitats i a seguir treballant!!

SHIDO: 

HANSOKU-MAKE: a la censura i autocensura al publicat a la premsa en determinats fòrums de judo. En un país on hi ha llibertat de premsa i d'expressió. Hi ha certs temes que no són bons per al judo, però passen. De tant quan és adient airejar la roba bruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com