judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: L'INEFC ACULL LA JORNADA D'ENTRENAMENTS FEDERATIUS DE DESEMBRE

diumenge, 23 de desembre del 2012

L'INEFC ACULL LA JORNADA D'ENTRENAMENTS FEDERATIUS DE DESEMBRE

El dissabte 22 de desembre l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) va acollir la jornada d'entrrenaments federatius d'aquest mes.Els judokes sèniors, sub-23 i júniors van ser els més matiners, el seu entrenament estava convocat a les 9h. Aquest va estar dirigit pel seleccionador masculí en categoria absoluta, Jose Conde i per Marc Esbrí, seleccionador masculí de la categoria sub-21. A les 10:45 va finalitzar l'entrenament dels més grans i va ser els torn dels cadets. L'entrenament del cadets va estar dirigit pels seleccionadors de la categoria sub-18, Dani Carreño i Eli Pulgarín. Finalment va arribar el torn dels més joves, els judokes infantils, el seu entrenament va començar a les 12:30 i va es va acabar a les 14h. Aquest últim el van dirigir els responsables de la categoria sub-15, Carles Figueres i Anna Rivadulla.

En els entrenaments dels sèniors, sub-23, júniors i cadets hi va haver menys participació que en altres ocasions, segurament pel fet de que en el mateix dia es celebrava al Pavelló de les Llars Mundet l'Examen de Pas de Grau de 1r a 5è DAN.

En tots els entrenaments els seleccionadors van aprofitar per recordar els canvis més importants de la nova normativa que entrarà en vigor  l'1 de gener del 2013.

Els dies 2,3 i 4 de gener es duran a terme els ENTRENAMENTS DE NADAL:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com