judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Campionat d'Espanya sub-23 by Laia Talarn

diumenge, 25 d’abril del 2010

Campionat d'Espanya sub-23 by Laia Talarn

3 ors i un bronze han sigut el resultat d'un cap de setmana que podria haver donat per més.

Laia Talarn al teclat desde Getafe



A -52kg Anna Mercader comença guanyant davant Almudena Gómez d'Andalusia al cometre aquesta un hansoku make per agafar cama. Cau davant la que finalment és subcampiona, Clara Sánchez. A la repesca perd amb Laura Terrades. 7a posició final per a la jove judoca del centre. 7è LLOC
A -63kg Meritxell Brutau guanya a Gemma Martos de Madrid, a Sandra Avero de Navarra, a Marta Mestre de Galícia i a la final s'imposa davant l'altra representant Catalana, la manresana Marta Pujol proclamant-se així CAMPIONA D'ESPANYA.
A -78kg duiem tres representants. Inés Franco cau en primera ronda davant Ariane Casal, en un combat que creiem que podria haver guanyat. Gemma Gimeno arriba a semifinals després de vèncer a Ruth Poncela i a Ana Isabel Sigueiro i cau davant la gallega Carla Mosquera. En la lluita pel bronze, la nostra se l'emporta després de guanyar a Laura Abad. BRONZE. Laia Talarn guanya a Evadne Huecas, lliura el següent al no presentar-se la seva rival i fa semifinals amb la madrilenya Silvia Garcia. A la final s'imposa per un shido en tècnica d'or. CAMPIONA D'ESPANYA.
A +78kg Noelia Gonzalez venç a Carmen Castellanos, Victoria de la Cruz i Carlota Garcia, es planta a la final davant Sara Conejero a qui venç per dos wazaris. CAMPIONA D'ESPANYA.

Pel que fa als nois a -66kg, Ruben García perd el primer combat amb el representant andalús. Eric Peña guanya a Miguel Angel Lopez i perd amb Alvaro Ríos. A la repesca torna a caure en un estrany combat davant el canari Antonio Jiménez.

Víctor Ferreres a +100kg guanya al campió d'Espanya Júnior Oscar Lozano, perd amb Daniel Maquieira i a la repesca torna a caure davant el basc Bakhula Oniani. 7è LLOC.

Felicitats a tots!!

24 d'abril,Getafe, Laia Talarn


2 comentaris:

  1. hola ferran!!! nome volia donarte les grcies per els articles i sobretotper el cd que em va pasar el paco amb els combats del sector!
    una abrçada!!!

    ResponElimina

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com