judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Campionat d’Espanya Salamanca 2010 by MONICA ESPAÑOL

dilluns, 3 de maig del 2010

Campionat d’Espanya Salamanca 2010 by MONICA ESPAÑOL

INFANTIL
Va ser un campionat molt emocionant i divertit. La selecció catalana va aconseguir entre infantils i cadets tres ors, dues plates i tres o quatre bronzes. Pel que fa els judokes del centre...

A +66kg Jordi Xancó va perdre en primera ronda contar el guanyador de l’open i després sub-campió d’espanya, donant la cara en tot moment i fent que li costès guanyar. I en perdre aquest combat el judoka del Judo Escolàpies Llúria ja no va disputar cap combat més.
A -63kg Mónica Español va quedar 5a d’Espanya després de guanyar el primer combat contra Nerea García de la selecció de Navarra, i després va perdre contra la vasca Maitane Herrero,la judoka del club judo Escolàpies Llúria va tenir opcions de respesca i en elles va guanyar el primer combat per wazari contra Tania Escurra i després va perdre el combat per tercer lloc contra Nayra Guadalupe.
I per una altre part a -50kg el judoka del Louis Enric Alonso va quedar 3r.
CADET
Per altra banda a cadet el centre només va tenir opcions de participar en el campionat Robert Anton Elias del Bushido a -73kg, en perdre el primer combat.

Felicitats!!!


1 comentari:

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com