judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Campionat d'Espanya Universitari by Laia Talarn

dilluns, 19 d’abril del 2010

Campionat d'Espanya Universitari by Laia Talarn

Dissabte 17 d'Abril es va celebrar el Campionat d'Espanya Universitari a Madrid. Del centre hi havia 6 participants :
Ruben García (-66kg),
Dani Carreño (-73kg),
Maurici Pintanel (-81kg),
Inés Franco (-78kg),
Gemma Gimeno (-78kg) i Laia Talarn (-78kg).

Els nois no van tenir massa sort, Ruben García finalment no va poder participar degut a una lesió, però de ben segur que la setmana que ve al sub23 torna a deleitar-nos amb el seu judo. Dani Carreño guanyava el primer combat per incompareixença del seu rival i perdia el segon encontre davant Sergio Sanz que va ser finalment subcampió. El Mauri va perdre el primer combat davant del medallista de bronze al Campionat d'Espanya Júnior, Igor Herrero. Les noies van aconseguir estar una mica més amunt. La Inés perdia el seu primer combat davant Ana Isabel Siguero de la Politècnica de Madrid, guanya a Cecilia Jimenez i perd el bronze amb la seva companya de club, Laia. Aquesta venç per ippon el primer combat davant Lourdes Palacino, guanya a Elena Regaño de la Universitat de València i perd semifinals amb Gemma Gimeno per estrangulació. Bronze Final. La Gemma guanya a la Sandra Couso de la Universitat de Càdiz, a la Laia i perd finalment amb Marta Tort aconseguint la Plata.
Val a dir que el que es buscava era fer combats de cara a preparar el campionat d'Espanya sub23 de la setmana següent, per tant l'objectiu està més que complert, hem fet combats, amb millors o pitjors sensacions però que de ben segur han ajudat a preparar l'objectiu real de la setmana que ve a Getafe.
Felicitats, i sort la setmana que ve.

Laia Talarn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com