judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: TOURNOI DE JUDO PER ÉQUIPES DU PAYS D’ AIX

diumenge, 18 d’abril del 2010

TOURNOI DE JUDO PER ÉQUIPES DU PAYS D’ AIX

Diumenge, 11 d’ Abril de 2010
Lloc : Halle des esport de Venelles. Venelles és una població de la Provence francesa, a pocs quilòmetres de Aix en Provence.
Competició per equips, de categoria sènior, amb representació dels millors equips del país veí. La inscripció és limitada, i únicament per invitació.
Han participat: Levallois, J.C. Maison Alfort, Chilly Mazarin, Kodokan Ciotaden (1), Kodokan Ciotaden (2), Toulon, Comité Bouches du Rhone 13, Provence Judo Venelles (1), Provence Judo Venelles (2), ACBB, Génova (Italia), Aix Université Club i nosaltres com a Catalunya.

En total 13 equips.
L’ equip català era format per:
-66 kg. ERIC PEÑA (LLÚRIA)
-73 kg. TOMÁS MORALES (YAWARA)
-81 kg. TEMURAZ KIRVALIDZE (PARE MANYANET)
-90 kg. JOAN TUR (LOUIS)
+90 kg. MIQUEL ÀNGEL DÍAZ (TARRAGONA)
La fórmula de competició ha estat de lligues primerament, 1 de cinc participants i dues de quatre. Es classificaven per passar a eliminatòria directa els tres primers de la lliga de 5, i els dos primers de la de 4. Això fa un total de 7, i juntament amb el millor dels tercers de les lligues, fan els vuit que anaven a quarts de final.
El nostre equip, a la lliga, a perdut amb Provence Judo Venelles (1) per 3 victòries a 2 (30 punts a 20). Després ha guanyat a Comité du Bouches du Rhone 13, amb el resultat de 3 a 2 (30 a 20) i a Aix Université Club, per 2 a 2 i 1 nul (15 a 17). Al passar a quarts, em topat amb el potent equip Kodokan Ciotaden (1) que han ha guanyat ampliament per 5 a 0 (50 a 0).
El resultat final ha estat:
1. JC MAISON-ALFORT
2. JC CHILLY MAZARIN
3. KODOKAN CIOTADEN (1)
4. AC BOULOGNE-BILLANCOURT

Tècnic: JOAN MARCUAL






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com