judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: El Centre de Tecnificació BCN Nord participa al Torneig Internacional de Marsella by Laia Talarn

dijous, 15 de novembre del 2012

El Centre de Tecnificació BCN Nord participa al Torneig Internacional de Marsella by Laia Talarn

Si volem millorar hem d'anar on estàn els millors. I nosaltres ho tenim relativament fàcil. Una de les primeres potències mundials en judo és França. I els catalans la tenim ben a prop.

Així doncs, el passat 3 de Novembre ens vam dirigir a la ciutat de Marsella per a disputar el 

TOURNOI LABEL A FFJDA SENIORS DE JUDO 2012
L'equip del CTBN estava format per Anna Mercader, Mihoko Rovira i Laia Talarn en categoria femenina i  per Eric Peña, Tomás Morales i Marc Xancó en masculina. A més a més, també ens van acompanyar Alba López, Paco Campos i Marc Fortuny. 

Anna Mercader, Mihoko Rovira, Eric Peña i Marc Xancó van perdre els seus respectius combats de manera molt ajustada i no van poder repescar. Per la seva banda, Alba López, Paco Campos, Marc Fortuny i Tomás Morales van guanyar dos combats i van perdre a la repesca. Laia Talarn va guanyar tres combats i va perdre la semifinal quedant en tercera posició. 


Tot i que els resultats siguin millorables, hem après molt d'aquest torneig. A seguir entrenant... Propera parada, Màlaga!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com