judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Els judokes del Centre de Tecnificació tornen amb una medalla de la European Cup de Malaga by Laia Talarn

dijous, 15 de novembre del 2012

Els judokes del Centre de Tecnificació tornen amb una medalla de la European Cup de Malaga by Laia Talarn

Laia Talarn 2a classificada (foto: Paco Lozano)

Fa un parell d'anys al congrés de Girona, Oscar Peñas, en una conferència va dir alguna cosa semblant a això : Es mejor ser el más malo de los buenos que el más bueno de los malos. I amb aquesta frase m'agradria començar la crònica.


Després de la participació a la European Cup de Finlàndia al setembre,  arribava la segona European Cup amb participació del CTBN. 

El Centre hi va desplaçar cinc judoques. Anna Mercader i Laia Talarn en categoria femenina, i Eric Peña, Tomás Morales i Marc Xancó en masculina.

Dissabte era el torn de l'Anna, l'Eric i el Tomás.  Anna Mercader perd davant la representant britànica Chloe Jackson per ippon de koshi-guruma. A la repesca torna a caure davant l'aragonesa Laura Terrades.

Eric Peña comença perdent amb el que finalment seria medalla de plata, l'holandès Wytze De Jong. A la repesca venç a l'italià Cressi i al portuguès Reis. Cau al passe al bronze davant l'alemany Mackeldey per yuko a tècnica d'or. 7a posició final.

Tomás Morales va fer una molt bona competició. Va fer un judo molt fluid i estava molt centrat. Va començar vencent a l'italià Celesti, a l'alemany Karsch i va perdre a quarts de final amb l'andalús Javier Madera realitzant un molt bon combat. A la repesca torna a guanyar a un altre representant andalús i cau davant Carlos Luz al passe pel bronze. 7è lloc i amb ganes de més. 

En aquesta jornada dos judokes catalans van aconseguir pujar al podi en la categoria de -60 kg, Víctor Garcia va aconseguir la medalla d'argent i Piter Rivadulla amb només 18 anys va aconseguir la 3a plaça.

El diumenge va ser el torn dels pesos grans, on hi participaven Marc Xancó i Laia Talarn. 

Laia Talarn començava vençent a l'alemanya Marie Branser per wazari de tai-otoshi i a l'anglesa Kinnane. Finalment perd amb Marta Tort per yuko a la tècnica d'or. Tot i axí la judoka del Judo Escolàpies Llúria guanya la medalla d'argent.

Marc Xancó té un sorteig complicat davant Celio Dias, vencedor del torneig. Va caure per ippon de morote-seoi-nage. Un cop a la repesca, perd davant l'experimentat Michael Horley (GBR).

Encara que els resultats no estiguin acompanyant a les últimes sortides, els minuts de combat que ens enduem de Marsella i Màlaga tindran els seus fruits.  Ens veiem al Ciutat de l'Hospitalet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com