judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Isabel Fernández 2a, Yahaira Aguirre 3a i Vanessa Garcia perd a 1a ronda a la World Cup de Roma

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Isabel Fernández 2a, Yahaira Aguirre 3a i Vanessa Garcia perd a 1a ronda a la World Cup de Roma

Després de la gran actuació de la selecció espanyola la setmana passada a la World Cup d'Almaty aconseguint 6 medalles de 7 possibles, aquest cap de setmana viatjava a Roma a la Copa del Món Femenina i a Liverpool on es disputava la masculina. La selecció espanyola ha desplaçat 24 judokes, 9 a Roma i 14 a Liverpool a la prova masculina.

A l'expedició femenina hi viatjava la catalana Vanessa Garcia en la categoria de -48kg. La judoka del Judo Louis no ha passat de la 1a ronda ja que ha perdut de contra la local Valentina Moscatt, aquesta a les postres de la competició s'ha emportat la medalla d'argent. La catalana ha començat amb bon peu el combat ja que s'ha avançat al marcador per un wazari, però després de 2 minuts de combat la italiana li ha marcat un ippon. La italiana a les postres del torneig s'ha emportat la medalla d'argent ja que ha perdut la final contra la també local Elena Moretti.

Per altra banda la judoka del Club Gatxeko ha firmat una magnífica actuació emportant-se la medalla de bronze. Yahaira Aguirre (-63 kg) s'ha estrenat guanyant a la representant hongaresa per dos shidos. Després ha tornat a guanyar aquest combat contra la judoka brasilera, però a la semifinal la basca ha perdut contra la representant d'Àustria. Al combat pel bronze la judoka del Judo Club Gatxeko ha guanyat i s'ha emportat la medalla de bronze.

A -57 Conchi Bellorín ha perdut al segon combat, la judoka extremenya s'ha quedat sense possibilitats de repesca. Una de les altres representants espanyoles a -57 Isabel Fernández ha repetit la mateixa posició de la setmana passada a la World cup d'Almaty.

Mentre a Roma es disputava la prova femenina a Liverpool es diputava la masculina.

A Liverpool només s'ha aconseguit una medalla en la categoria de -73 kg, Javier Ramírez Ramos s'ha emportat la medalla de bronze guanyant al gallec Miguel Romero al combat pel bronze.

2 comentaris:

  1. Llàstima el combat de Vanessa...a la gent del mateix poble se'ls ha de cuidar!!! i molt emocionant el duel entre Isabel i Conchi als 57Kg...a l'extremenya se li estan posant molt complicades les coses. Sort per a les dues.
    Àngel Vázquez de Pasaporte a Londres 2012

    ResponElimina
  2. I tan que serà emocionant a més amb dues judokes amb tanta experiència com són Conchi Bellorín i Isabel Fernández, aquests esport ja ho té el judo és emoció i com sempre segur que desde www.alondres2012.blogspot.com i www.judoyuko.com es podrà estar atent, actualitzat i informat d'aquesta emocionant lluita que durarà fins al final.

    ResponElimina

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com