judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: 5 judokes del Centre de Tecnificació participen al 14ème Tournoi Ville de Nimes

divendres, 14 de desembre del 2012

5 judokes del Centre de Tecnificació participen al 14ème Tournoi Ville de Nimes

El passat dia 8 de desembre una expedició de judokes júniors del CTBN es van desplaçar a la ciutat francesa de Nimes per disputar-hi el 14ème Tournoi de Judo “Ville de Nîmes”. En aquest torneig , considerat una competició nivell “A”, hi van participar judokes de diferents regions de França, de la Gran Bretanya i de Catalunya.
L’equip del Centre estava format per Jordi Duran i Andrea Méndez de l’AESA a les categories de -60kg i -52kg respectivament, i per Mònica Español a -63kg, Jordi Xancó a -81kg i Oriol Piqué a -73kg pel Club de Judo Escolàpies Llúria.
 Jordi Duran va començar la competició realitzant un bon combat però perdent per un ajustat yuko a pocs segons pel final, d’aquesta manera va quedar eliminat quan el seu contrincant va perdre la següent ronda i es va quedar sense repescar. Semblants van els resultats per Andrea Méndez i Oriol Piqué. Andrea va quedar eliminada de la competició perdent també a 1a ronda per un yuko en un combat molt ajustat; i Oriol va perdre a primera ronda per luxació. El seu rival no va arribar a semifinals, de manera que tampoc va poder repescar. Més tard va ser el torn de Mònica, que va perdre el seu primer combat contra qui al final va ser la segona classificada. La nostra judoka de -63kg va perdre el seu combat de repesca per osaekomi i aquí va acabar la seva competició. I finalment, Jordi Xancó va guanyar el seu primer combat amb un gran domini; va perdre el següent combat de manera molt ajustada i posteriorment, en el combat de repesca va tornar a perdre aquest cop per ippon després d’un combat molt ajustat.
Per altra banda cal destacar la participació d’altres judokes catalans com Diego del Castillo, Jaume Llovet i Borja Blanco dels Maristes; Gerard Valls i Miriam Pané de Vilafranca del Penedès, Pedro Rivadulla del Vital Esport que va quedar en setena classificació i Carla Ubasart del Moià, que va aconseguir la tercera posició a la categoria de -57kg.