judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Puntuacions de juny

diumenge, 3 de juliol del 2011

Puntuacions de juny

foto: http://www.admaristas-judo.com
S'ha acabat el mes de juny i arriben les puntuacions del mes. Aquest mes ens ha estat molt dífícil atorgar aquests reconeixements, per això la secció de puntuacions de www.judoyuko.com formada principalment per Dani Selva i Ferran Piqué ha pres la decisió d'atorgar dos ippons.

Les puntuacions d'aquest mes han estat per a:

IPPON 1: Per primera vegada el Centre de Tecnificació Barcelona Nord s'ha proclamat campió de Catalunya , eufòria al Centre després de proclamar-se campió. IPPON merescudíssim!
IPPON 2: Un any més les Estades de Canyelles han estat un èxit, un altre any gràcies a Paco Franco i a tot el seu equip de monitors format per Mihoko Rovira, Víctor Chavarrías, Marc Esbrí, Inés Franco i José Conde.
Durant la meva estada a Canyelles vaig sentir una frase que em va agradar molt, i és que tenia raó, aquí teniu la frase que em va dir Iker Blanco quan jo li vaig preguntar per Canyelles'2011:
-I és que quan hi ha judo pel mig, tot canvia molt, tot és perfecte.


WAZARI: A Vanessa Garcia, la judoka del Judo Louis és una de les catalanes més internacionals i que acumula més sortides amb la selecció, ara recentment ha viatjat a la World Cup de Lisboa (Copa del món de Lisboa) on ha aconseguit un 5è lloc. Vanessa va perdre la semifinal i al bronze va perdre amb la brasilera Lima Taciana, una de les judokes més altes del pes. Malgrat tot, Vanessa Garcia vol continuar lluitant per fer-se una plaça pel Mundial de París i per altres competicions internacionals, per això des de www.JUDOYUKO.com li volem desitjar molta sort per la propera competició, la European Cup d'Hamburg.

YUKO: A la bona actuació dels infantils i cadets del Centre de Tecnificació BCN Nord al XIX Torneo San Fermín, moltes felicitats a tothom i a seguir treballant de cara a la propera temporada.

SHIDO: A Ferran Piqué, pel "despiste" al 1r dia del Diari de Canyelles'2011, ja que Ferran Piqué es va descuidar de nombrar els judokes del Louis que també van assistir a l'Estada de Canyelles'2011.


HANSOKU-MAKE: Per la nul·la participació a la Lliga Catalana Femenina, enguany no s'hi ha presentat cap equip, esperem que en la propera edició d'aquesta no passi el mateix i que hi hagi un massiva participació. HANSOKU-MAKE, molt trist!

2 comentaris:

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com