judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: Stage de pre-temporada a Lloret

diumenge, 18 de setembre del 2011

Stage de pre-temporada a Lloret

Participants a l'entrenament de dissabte al matí, foto JUDO NOVA UNIÓ

El passat divendres dia 9 de setembre una expedició del Centre de Tecnificació BCN Nord es va desplaçar cap a Lloret de Mar a l'stage de judo organitzat per el club Judo Nova Unió. A l'stage a més del Centre de Tecnificació també hi van assistir clubs d'arreu de Catalunya, és el cas de l'Esport 7, el Judo Badia, el GEiEG, el judo Pineda, entre d'altres. La concentració també va comptar un dia amb la presència de la regidora d'esports de Lloret de Mar, Ester Olivé. La regidora va aprofitar la concentració per animar a tothom a seguir fent judo.
Els entrenaments van comptar amb una part tècnica i amb una part de randoris que tots els integrants de l'stage van aprofitar perfectament degut el nivell i l'alta participació de l'stage.
Els judokes del Centre de Tecnificació de Barcelona Nord també van comptar amb una sessió de físic per la platja, una sessió que va acabar amb un agradable bany.

Agraïr al Judo Nova Unió, en especial al seu entrenador, el Marc Dailos per organitzar aquest magnífic stage de començament de temporada. Moltes gràcies Marc!

2 comentaris:

  1. Nomes cal dir una cosa, el stage esta organitzat conjuntament per el CT Bcn Nord i el Judo Nova UNió. Les coses s'han de dir com són ... sense el CT Bcn l'estage no es possible.

    MARC DAILOS

    ResponElimina
  2. I amb una ball de ferran pique

    ResponElimina

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com