judo yuko: fotos, reculls d'ippons, entrevistes, cròniques de judo....www.judoyuko.com: El Centre de Tecnificació BCN Nord aconsegueix 12 medalles al Campionat de Catalunya absolut

dissabte, 17 de desembre del 2011

El Centre de Tecnificació BCN Nord aconsegueix 12 medalles al Campionat de Catalunya absolut

Foto d'arxiu (foto Ferran Piqué) 
El pavelló de les Llars Mundet ha acollit avui el Campionat de Catalunya Absolut 2011. 14 eren els judokes que competien avui en representació del Centre de Tecnificació BCN Nord, 12 dels quals han aconseguit medalla. Destacar avui la presència de judokes com Andrea Méndez, Neus Blanco o Anna Mercader que tot i ser sub20 avui han acudit a aquesta competició; també s'ha de destacar el retorn d'Àlex Timoneda (-60kg) que després d'uns mesos fora de competició ha tornat i ens ha donat a tots un bon espectacle. Aquests judokes aquesta vegada a les ordres de Jose Conde, Noelia González, Gemma Gimeno i Marc Esbrí.
A -52 hi ha hagut poca participació, només 4 judokes, 3 d'elles del CTBN.

1a classificada Vanessa Garcia (Judo Louis)
2a classificada Anna Mercader (Judo Llúria)
3a classificada Andrea Méndez (AESA)
3a classificada Rosó Garcia (Bushido)

A -63 Meritxell Brutau s'ha imposat a totes les seves rivals hi ha quedat campiona de Catalunya després de guanyar la final contra la judoka tarragonina Montse Sabaté. Per altra banda Lilibeth Arias (Bushido) ha perdut a 1a ronda després de torçar-se el turmell. Des d'aquí li desitgem una ràpida però eficaç recuperació.

A -70 Neus Blanco s'ha imposat a Mihoko Rovira (Yawara) després d'un combat molt disputat. Per altra banda Lilibeth Arias (Bushido) ha perdut a 1a ronda després de torçar-se el turmell. Des d'aquí li desitgem una ràpida però eficaç recuperació.

1a classificada Neus Blanco (Bushido)
2a classificada Mihoko Rovira (Yawara)

A -78 només hi havia dues participants, entre elles Laia Talarn que s'ha imposat a la seva rival per ippon després de 15 segons de combat.

1a classificada Laia Talarn (Judo Llúria)
2a classificada Maria Dolores Márquez (Judo Badia)

A -60 ha arribat el retorn esperat, Alex Timoneda ha tornat a la competició. Al primer combat el judoka català s'ha desfet del seu rival per ippon. En el segon combat (semifinals) Àlex Timoneda ha tornat a guanyar després d'un combat molt llarg i disputat amb Piter Rivadulla que ha arribat a la tècnica d'or. A la final Àlex Tiimoneda no ha pogut derrotar al seu rival Victor Garcia (Vital Esport). A -60 també un altre judoka del Centre, Quim Escoda ha arribat al combat pel bronze però l'ha perdut contra el judoka tarragoní Piter Rivadulla.

A -66 Ramón Arnó ha començat amb bon peu la competició guanyant al seu oponent però al segon combat ha comès un error que l'ha fet perdre.

A -73 Ruben Garcia s'ha imposat en tots els combats per ippon aconseguint la 1a posició.

A -81 Tomàs Morales ha guanyat a tots els seus contrincants i ha arribat a la final que l'ha guanyada contra el judoka del Judo Montserrat Xavier May.

A -90 Marc Xancó ha fet una molt bona competició que l'ha portat fins al 3r esglaó del podi.

A +100 Victor Ferreras s'ha classificat 3r.

Felicitats a tots i a seguir treballant!



3 comentaris:

  1. Us felicito per els resultats obtinguts i us dono ànims a seguir així! M'agrada molt aquesta web. Us deixo el meu blog personal per si voleu fer-hi alguna visita. Una abraçada!

    http://judokahector.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Trobo molt interessant el teu blog. Si et sembla et poso un enllaç a l'apartat de "El millor judo a la xarxa". Una abraçada i Bon Nadal!

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bé. Jo també he posa't un enllaç per a la vostra web. BON NADAL!

    ResponElimina

Si us plau encara que escriguis com a ANÒNIM escriu el teu nom a baix.

Gràcies info@judoyuko.com